Kurssiaikataulu

Taksinkuljettajakurssien ja paikallistuntemuskurssien aikataulu elo-joulukuu 2017

Päiväkurssina toteutettavat taksinkuljettajakurssit alkavat parillisten viikkojen maanantaipäivinä. Kurssille voi osallistua haluaapa ajamaan taksia millä paikkakunnalla tahansa.

Iltakurssina toteutettavat taksinkuljettajakurssit alkavat neljän viikon välein, katso tarkempi aikataulu yllä olevista Aikatauluista.

Mittari- ja datalaitekoulutus annetaan helsinkiläistä taksia ajamaan pyrkiville peruskurssiviikon perjantaina klo 8.30-16.15 sekä seuraavana maanantaina klo 16.45-20.15 osoitteessa Helsingin Taksiopisto, Asesepänkuja 2 B, 00620 Helsinki.
Espoolaista tai vantaalaista taksia ajamaan pyrkiville koulutus järjestetään sopimuksen mukaan torstaisin klo 8.00-16.00 osoitteessa Lähitaksi Oy, Nuijamiestentie 7, 00400 HELSINKI.

Sekä Helsingin Taksi-Data Oy että Lähitaksi Oy saattavat edellyttää kuljettajaksi aikovalta joko Suomen kansalaisuutta tai Suomen kansalaisuuden saamiseksi tarvittavaa yleisen kielitutkinnon tason 3 suorittamisesta annettua todistusta.

Helsingin päiväkurssina pidettävät paikallistuntemuskurssit alkavat aina parillisten viikkojen torstaipäivinä.

Iltakurssina pidettävät Helsingin paikallistuntemuskurssit alkavat neljän viikon välein torstaisin samalla viikolla kuin ilta-taksinkuljettajakurssi.

Espoon ja Vantaan paikallistuntemuskursseja pidetään jos ennakkoilmoittautuneita on riittävästi.

Koulutusta ei ole pakko suorittaa yhtäjaksoisesti, pääasia, että osallistuu kaikille eri luentokokonaisuuksille. Taksinkuljettajakurssin luennot on numeroitu T1-T8 ja paikallistuntemuskurssin luennot P11-P16.

Oppilas, joka aloittanut päiväkurssilla, voi osallistua myös iltakurssin luennolla (ja päinvastoin), jos se hänen aikatauluunsa sopii paremmin tai jos hän on joutunut esim. sairaustapauksen vuoksi jättämään väliin jonkun luentokokonaisuuden.

Taksinkuljettajakurssilla pitää olla läsnä jokaisella luentojaksolla, paikallistuntemuskurssilla osallistuminen ei ole pakollista.